EEN BEWOGEN GESCHIEDENIS…
EEN UITDAGENDE TOEKOMST!

Er is groen licht voor de herontwikkeling van het voormalige landgoed Spelderholt in Beekbergen. Een unieke plek met een bewogen geschiedenis die teruggaat tot de prehistorie. Ooit woonden hier jagers en verzamelaars, in de nabije toekomst kan het uw nieuwe woonplek zijn: Landgoed Engelanderholt. Hier wordt leven eindeloos beleven en genieten.

 

Engelanderholt

 

 

KARAKTERVOL GROEN

Landgoed Engelanderholt is fraai gelegen in de bossen tussen Apeldoorn en Beekbergen. Het groene karakter van het terrein blijft behouden en biedt straks een thuis aan twaalf riante kavels en een kleinschalig complex met circa 14 - 20 luxueuze appartementen die van alle gemakken voorzien zijn. Ook het vermaarde Riant Equestrian Centre, dat iets ten noorden ligt, zal naar deze plek verhuizen. En dat geeft Landgoed Engelanderholt nog meer uitstraling en cachet.

 

BEBOUWING TE GAST

Op de situatiekaart kunt u zien hoe de voorlopige indeling van het terrein op dit moment is. Uitgangspunt bij de herontwikkeling van het gebied is dat wat groen is groen moet blijven en dat de bebouwing te gast is in de natuur. Op die manier kunt u straks eindeloos genieten van rust, ruimte en een woonomgeving die al uw zintuigen prikkelt.

Situatietekening Engelanderholt

Klik op de afbeelding om hem groter te bekijken

 

 

Engelanderholt