op landgoed engelanderholt wordt wonen eindeloos genieten


Verscholen in de uitgestrekte bossen van de Veluwe verrijst Landgoed Engelanderholt. Een bijzonder project met een aantal vrije kavels en een kleinschalig, maar tegelijkertijd groots appartementengebouw met daarin 16 zeer royale, luxueuze en comfortabele woningen. Ooit woonden hier jagers en verzamelaars, in de nabije toekomst kan het uw nieuwe woonplek zijn: Landgoed Engelanderholt. Hier wordt leven eindeloos beleven en genieten.

 

Meld u aan

Lifestyle/ /

Karaktervol groen


Landgoed Engelanderholt is fraai gelegen in de bossen tussen Apeldoorn en Beekbergen. Het groene karakter van het terrein blijft behouden en biedt straks een thuis aan 12 riante kavels met 16 luxueuze appartementen die van alle gemakken voorzien zijn. In deze adembenemende omgeving staat alles in het teken van onbekommerd wonen te midden van karaktervol groen.

 

Bebouwing te gast


Uitgangspunt bij de herontwikkeling van het gebied is dat wat groen is groen moet blijven en dat de bebouwing te gast is in de natuur. De steeds strenger wordende wet- en regelgeving dagen ons uit nog eenmaal een nieuwbouwproject te realiseren dat recht doet aan de omliggende natuur, maar tegelijkertijd tot in detail tegemoetkomt aan uw persoonlijke woonwensen. Op die manier kunt u straks eindeloos genieten van rust, ruimte en een woonomgeving die al uw zintuigen prikkelt.

Royale appartementen

Bekijk de appartementen Appartementen

Riante
kavels


Alle kavels zijn inmiddels verkocht

 

 

 

Footer/ /