Eekhoorntje

Update van de ontwikkelingen op Landgoed Engelanderholt

Voor de kerst is er weer een nieuwsbrief verstuurd met een update van de ontwikkelingen op Landgoed Engelanderholt. Heb je de nieuwsbrief niet ontvangen? Lees deze hier onder.

 
Nieuwsbrief december 2019
Update van de ontwikkelingen op Landgoed Engelanderholt
 
Al vijf kavels verkocht!
Inmiddels zijn er vijf van de twaalf bouwkavels inclusief bouwplan verkocht. Er zijn in de bouwplannen wijzigingen van ondergeschikte aard mogelijk, hiervan is reeds gebruikt gemaakt. Dit betekent dat er meerdere wijzigingen en/of aanpassingen voor de vergunde bouwplannen bespreekbaar zijn met de gemeente.

Omdat de kavels beschikken over een onherroepelijke bouwvergunning is het mogelijk om gelijk al te gaan bouwen. Met andere woorden: "Vandaag kopen is morgen bouwen!"
Bij interesse kunt u contact opnemen met Mieke van Tergouw via mieke@riantstables.com of bel rechtstreeks 06-53120431.

U kunt ook contact opnemen met een van onderstaande makelaars.

Nieuwbouw Centrum Apeldoorn
055 - 5 777 107
info@nieuwbouwcentrumapeldoorn.nl

Reinders Huizen en Hypotheken
055 - 5 555 555
info@reinders.eu
Start infrastructuur
Na de jaarwisseling zal er in de tweede week van januari gestart worden met het bouwrijp maken van de gehele locatie. Deze werkzaamheden zullen door de firma Dostal worden uitgevoerd. Hierna zullen de nutsbedrijven aan de slag gaan voor de aanleg van gas, water, elektra en glasvezel.

Ondanks het feit dat Nederland kampt met de stikstofcrisis en PFAS kunnen wij u melden dat dit de voortgang van de werkzaamheden in dit project niet in de weg staat, omdat dit project volledig is vergund. Hierdoor zal er geen stagnatie optreden.
Bestemmingsplan
Het bestemmingsplan buitengebied Beekbergen en Loenen staat nog steeds on hold in verband met de stikstofproblematiek. Hierdoor zal de start verkoop van de appartementen worden uitgesteld. Wij houden u op de hoogte!
Toekenning straatnamen
De gemeente Apeldoorn is de straatnamen aan het toekennen voor Landgoed Engelanderholt. De laatste voorbereidingen worden hiervoor getroffen, maar wij mogen onderstaande schets alvast met u delen.
Tot slot
Wij wensen u fijne feestdagen en een gezond 2020!

Hartelijke groet,
Team Engelanderholt
www.engelanderholt.nl