Zwijn

Een update over de ontwikkelingen

Vandaag is er weer een nieuwsbrief verstuurd met daarin de laatste stand van ontwikkelingen op Landgoed Engelanderholt. Ben je benieuwd, maar heb je de nieuwsbrief niet ontvangen? Lees de nieuwsbrief hier onder.

 
Nieuwsbrief maart 2020

Wonen op Landgoed Engelanderholt
Van een luxe woonkeuken en stijlvolle living tot een hobbygarage. Maak uw woondromen waar op een vrije kavel op Landgoed Engelanderholt. Hier woont
u op een hele bijzondere, groene plek. Klinkt dit interessant? Ontdek snel meer
over deze kavels.

Bent u geïnteresseerd in het appartementengebouw Landhuis Engelanderholt?
Ook dan vindt u in deze nieuwsbrief meer informatie over de ontwikkelingen.
Al acht kavels verkocht!
Verspreid over het bosrijke terrein van Landgoed Engelanderholt liggen twaalf riante kavels. Voor deze kavels zijn bouwplannen aanwezig, maar hierop zijn wijzigen/aanpassingen van ondergeschikte aard nog mogelijk. Inmiddels zijn er al acht kavels verkocht en gaat de bouw van de eerste villa in april van start!

Ook geïnteresseerd om op deze unieke locatie uw droomhuis te realiseren? Wacht dan niet te lang, want voor u het weet is de kavel van uw voorkeur misschien al vergeven! Bovendien zijn op dit moment de rente's erg laag, waardoor het afsluiten van een hypotheek heel interessant voor u kan zijn.

Bekijk de situatiekaart op de website.
Infrastructuur bijna voltooid
De afgelopen periode is er hard gewerkt op het terrein van Landgoed Engelanderholt. De straten zijn allemaal aangelegd en de laatste hand wordt nu gelegd aan de nuts tracé, zodat water, elektra, gas en glasvezel direct beschikbaar zijn. Hieronder een kleine impressie.
Landhuis Engelanderholt
Het bestemmingsplan buitengebied Beekbergen en Loenen staat nog steeds on hold. Vandaar dat wij hebben besloten om het plan, waarvoor wij een onherroepelijke omgevingsvergunning hebben, daar waar nodig aan te passen zodat wij deze rond de zomer aan u kunnen presenteren.
 
Tot slot
Met het voorjaar in aantocht komt alles weer tot bloei op Landgoed Engelanderholt. Maak een keer een wandeling in de bossen van het naastgelegen Landgoed Bruggelen. Hier zijn drie wandelroutes uitgezet, klik hier voor de routes. Punt 4 van de zwarte route kijkt uit over Landgoed Engelanderholt. Ervaar met eigen ogen hoe bijzonder deze locatie is. Landgoed Engelanderholt laat uw hart sneller kloppen!

Met hartelijke groet,

Team Engelanderholt
 
www.engelanderholt.nl