engelanderholt

Start verkoop

Op zaterdag 17 juli aanstaande start de verkoop van de 16 appartementen in Landhuis Engelanderholt! Graag nodigen wij u op locatie uit tussen 11.00 en 13.00 uur tijdens ons Drive Thru event.

Op zaterdag 17 juli aanstaande organiseren wij een Drive Thru op de locatie waar straks Landhuis Engelanderholt zal verrijzen. Hier staat het verkoopteam voor u klaar om vragen te beantwoorden en kunt u de brochure in ontvangst nemen. Ervaar de prachtige omgeving van het landgoed en kijk vanaf de uitkijkpost om u heen om te zien wat uw uitzicht straks kan gaan worden. En als u toch op de locatie bent, kunt u misschien een heerlijke wandeling in de nabije omgeving maken. Wij zorgen voor een lekker broodje en koffie of thee voor onderweg.

Navigatieadres: Spelderholt 5, Beekbergen.

Het is uiteraard niet verplicht om u aan te melden, maar voor ons is het wel fijn om te weten hoeveel personen we kunnen verwachten in verband met catering en logistiek.
 

Meld u aan


Geef alvast uw woningvoorkeur door

Als u voor de start verkoop uw voorkeuren voor een of meerdere bouwnummers doorgeeft in het online woondossier, dan profiteert u hierdoor straks van voordelen tijdens de definitieve inschrijving. Dan staan uw voorkeuren al klaar in het inschrijfformulier en kunt u zich nog makkelijker en sneller inschrijven.

 

Klik hier om in te loggen en uw woningvoorkeur door te geven