Omgevingsvergunning onherroepelijk

Goed nieuws, de omgevingsvergunning voor Landhuis Engelanderholt is onherroepelijk en er zijn inmiddels meerdere appartementen verkocht. Dit betekent dat we weer een stap dichterbij zijn om de bouw te laten starten.

Parel op de Veluwe
Prachtig wonen midden in de bossen, omringd door schitterende natuur in een gebied met een rijke historie die voortduurt tot op de dag van vandaag. Fraaie landgoederen, intrigerende kastelen, imposante buitenplaatsen en een enorm rijke flora en fauna maken dit stukje Nederland tot een geweldige plek om eindeloos van te genieten. In het exclusieve Landhuis Engelanderholt woont u straks groots te midden van karaktervol groen. 

Tijdens de ontwikkeling van Landhuis Engelanderholt hebben wij steeds de beste en duurzame keuzes gemaakt voor het plan. Bij aanvraag Omgevingsvergunning was de EPC norm 0.4. Onlangs hebben wij het gebouw laten toetsen aan de laatste BENG-eisen. Hieruit blijkt dat het plan hier ruimschoots aan voldoet. Deze toets geeft aan dat Landhuis Engelanderholt ontworpen is voor de toekomst!

Label31
De eerste kopers zijn al op gesprek geweest bij Marieke Leinenga, interieurarchitect van Label31 om samen met haar de plattegrond van hun appartement te personaliseren. 

Zoekt u ook een luxe en ruim appartement op een unieke plek? Bekijk dan snel het aanbod met welke appartementen nog beschikbaar zijn