Nieuwsbrief maart 2022 | Afkondiging start bouw bijna in zicht

Vandaag is er weer een nieuwsbrief verstuurd met daarin de laatste stand van ontwikkelingen op Landgoed Engelanderholt. Ben je benieuwd, maar heb je de nieuwsbrief niet ontvangen? Lees de nieuwsbrief hier onder.

De afkondiging van de start bouw komt bijna in zicht. We naderen namelijk de 70% verkocht. Zodra we echt dit percentage halen, kunnen we starten met de voorbereidingen voor de start bouw van Landhuis Engelanderholt. Dat zijn mooie vooruitzichten!

Bent u benieuwd hoe het is om hier te wonen? Dan hebben we goed nieuws: hieronder ziet u een nieuwe video waarin we laten zien hoe ruim en exclusief het penthouse is. Ziet u zichzelf hier al wonen? Neem dan contact op met een van de makelaars voor een vrijblijvend gesprek. 
 
Penthouse
De penthouses op de derde verdieping zijn geweldige woningen met een oppervlakte van circa 182-185 m² en een uitzicht om bij weg te dromen. De twee slaapkamers zijn van een lekker groot formaat met als extra bij beide kamers een aangrenzende badkamer. De master bedroom heeft ruimte voor een inloopkast en een balkon. De lichte living geeft toegang tot het dakterras en de open keuken deelt u in zoals u dat wilt, met bijvoorbeeld een kookeiland. Ook de penthouses hebben een aparte berging/techniekruimte voor de wasmachine en droger en een separaat toilet op de gang. Bekijk hieronder de film van het penthouse met bouwnummer 14.
Bekijk hier de video.
 
Maak uw woondroom waar op Landgoed Engelanderholt
Wilt u uw woondroom waarmaken op Landgoed Engelanderholt? U kunt nog kiezen uit diverse appartementstypen. Maak uw interesse kenbaar via het digitaal inschrijfformulier in het online woondossier of neem contact op met een van onze makelaars.
Klik hier om naar het online woondossier te gaan
Residence Vastgoed 
Loes van Mourik
06-14 77 39 99 / 055-203 40 10
Nieuwbouw Centrum Apeldoorn 
Alexander Dekker
06-53 69 13 31 / 055-577 71 07
 
 
Ga naar de website
          

 © Van Wijnen Projectontwikkeling Oost