Container

Nieuwsbrief juli 2021

Vandaag is er weer een nieuwsbrief verstuurd met daarin de laatste stand van ontwikkelingen op Landgoed Engelanderholt. Ben je benieuwd, maar heb je de nieuwsbrief niet ontvangen? Lees de nieuwsbrief hier onder.

In deze nieuwsbrief informeren wij u graag over nieuwe informatie op de website en hopen wij dat u met dit mooie weer een bezoekje brengt aan de locatie. Hier hebben wij een uitkijkpost geplaatst, zodat u nog beter sfeer kunt proeven. Wordt dit straks uw uitzicht?
 
Plattegronden
Tijdens het ontwerpproces van de appartementen op Landgoed Engelanderholt, vroegen we interieurarchitect Marieke Leinenga mee te denken over de plattegronden en een optimale indeling. Zij keek met de ogen van de toekomstige bewoners en zorgde ervoor dat uw appartement straks volop ruimte biedt en tal van inrichtingsmogelijkheden heeft. Dankzij de doordachte plattegronden van uw appartement geniet u overal van veel lichtinval en een geweldig uitzicht op de groene omgeving.

Bekijk op de website de interactieve kaart met alle plattegronden. Beweeg met de muis over de kaart en klik op het appartement om de plattegrond te zien. Klik daarna op de plattegrond om deze te vergroten. Binnenkort communiceren wij hier ook de prijsranges.
Bekijk de interactieve kaart en plattegronden
 
Kom sfeer proeven op de locatie
Verscholen in de uitgestrekte bossen van de Veluwe, vlak bij Apeldoorn, Ugchelen en Beekbergen, omringd door eeuwenoude landgoederen, vindt u een thuis waar u luxueus kunt wonen zonder concessies te hoeven doen aan uw persoonlijke woonwensen. Hier komen stijl, klasse en comfort op unieke wijze samen in een omgeving die alle zintuigen prikkelt. Kom sfeer proeven op de locatie en ervaar het voor uzelf. Wij hebben een uitkijkpost geplaatst zodat u goed om u heen kunt kijken en met eigen ogen kan bepalen naar welk uitzicht uw voorkeur uit gaat.

Navigatieadres: Spelderholt 5, Beekbergen
 
 
 
Ga naar de website
          

 © Van Wijnen Projectontwikkeling Oost