Balkon

Nieuwsbrief 2 juli 2021

Vandaag is er weer een nieuwsbrief verstuurd met daarin de laatste stand van ontwikkelingen op Landgoed Engelanderholt. Ben je benieuwd, maar heb je de nieuwsbrief niet ontvangen? Lees de nieuwsbrief hier onder.

Groot nieuws: op zaterdag 17 juli starten wij met de verkoop van de 16 appartementen in Landhuis Engelanderholt! Vanaf dat moment zijn de verkoopstukken bekend en start de online inschrijving. Meer informatie hierover volgt snel, maar noteer deze datum alvast in uw agenda. 
 
Presale
Vanaf vandaag zijn de prijsranges van alle appartementen zichtbaar op de website. Op de interactieve kaart kunt u per bouwnummer de ligging, oppervlaktes én prijsranges bekijken en het is mogelijk om alvast uw woningvoorkeur door te geven via uw persoonlijke account. 

Hoe werkt dit: 
1. Log in via uw persoonlijke account op de website.
2. Wanneer u bent ingelogd, klikt u op het tabje 'mijn woningvoorkeur' en op 'bijwerken' en vertel ons naar welk bouwnummer uw voorkeur uitgaat.
3. Heeft u interesse in meerdere bouwnummers? Geef dan het bouwnummer van uw tweede en eventueel derde voorkeur door. 

Als u voor de start verkoop uw voorkeuren voor een of meerdere bouwnummers doorgeeft in het online woondossier, dan profiteert u hierdoor straks van voordelen tijdens de definitieve inschrijving. Dan staan uw voorkeuren al klaar in het inschrijfformulier en kunt u zich nog makkelijker en sneller inschrijven.

Heeft u vragen over de woningen of het invullen van uw woningvoorkeuren in het woondossier? Neem dan contact op met een van de makelaars.
Residence Vastgoed 
Loes van Mourik 
T   06-14 77 39 99
E  loes@residencevastgoed.nl
Nieuwbouw Centrum Apeldoorn 
Alexander Dekker
T  06-53 69 13 31
E  alexanderdekker@rodenburg.nl
Geef uw woningvoorkeur door
 
 
 
 
Ga naar de website
          

 © Van Wijnen Projectontwikkeling Oost

Wil je deze e-mails anders ontvangen? 
Pas mijn voorkeuren aan I Ik wil deze nieuwsbrief niet meer ontvangen