Gebouw

Met veel enthousiasme delen we de projectfilm van het bijzondere appartementengebouw!

Vandaag is er weer een nieuwsbrief verstuurd met daarin de laatste stand van ontwikkelingen op Landgoed Engelanderholt. Ben je benieuwd, maar heb je de nieuwsbrief niet ontvangen? Lees de nieuwsbrief hier onder.

Met veel enthousiasme willen we graag onze projectfilm van het bijzondere appartementengebouw met u delen. Hierin ziet u goed hoe prachtig de ligging van de appartementen is midden in de natuur. In de bossen van de Veluwe kunt u prachtig wandelen, maar er zijn ook andere recreatiemogelijkheden in de buurt zoals een paardensportcentrum, verschillende golfbanen en een tennisvereniging. Daarnaast zijn de appartementen goed bereikbaar, de autosnelwegen A1 en A50 liggen op tien minuten rijden van de locatie.
Klik op de afbeelding om de video te bekijken op de website.
 
Planning
Er wordt hard gewerkt aan de plattegronden van de appartementen. Om voor u tot een hoogwaardig eindresultaat te komen, hebben wij samen met onze interieurarchitect Marieke Leinenga van Label31 gezorgd voor een optimale indeling in de basis. Hierbij hebben wij gestreefd om aan diverse wooneisen te voldoen. Om deze nog meer afgestemd te krijgen op uw (woon)wensen, krijgen alle kopers van een appartement een eerste kennismakingsgesprek met Marieke aangeboden. 
Tijdens het gesprek neemt Marieke samen met u de plattegrond door en kunt u ruimtes, indien u dat wenst, nog verder personaliseren. Deze design visie vertaalt zij in een plattegrond, waardoor de layout van het appartement (binnen bepaalde kaders) ook zoveel mogelijk afgestemd wordt op uw wensen.

Ook voor het interieur van de entree en andere algemene ruimtes heeft Marieke een mooi plan gemaakt. Zodra de interieurimpressies gereed zijn, kunt u zien welke prachtige uitstraling de diverse ruimtes krijgen.

Binnenkort kunnen wij de plattegronden en interieurimpressies presenteren en laten wij de start verkoop datum aan u weten. 
 
Label31 is gespecialiseerd in interieur- en product design en streeft naar de perfecte balans tussen functionaliteit, ergonomie en de persoonlijke touch. De kennis en expertise loopt van kleinschalige verbouwingen t/m het ontwerpen en verbouwen van het complete interieur voor woningen/panden.

Een interieur moet voelen als een tweede huid en is derhalve onlosmakelijk verbonden met de architectuur en functie van een gebouw of ruimte. Het gaat bij het ontwerpen van een ruimte dan ook niet om slechts het meubilair, maar met name ook om de details en losse elementen, die tezamen het geheel gaan vormen. Hierbij kan het kleinste detail van groot belang zijn. Het kan een interieur toegankelijk maken, zorgen voor harmonie en het een unieke uitstraling geven. 

Label31 begeleidt haar klanten vanaf de eerste design visie (schetsontwerpen) t/m het eindresultaat van het vaste en losse meubilair, het verlichtingsplan, het product design, het materiaalgebruik en de styling.

Marieke staat bekend om haar professionele, persoonlijke en betrokken contact met haar klanten; “Door intensief samen met mijn klanten te ontwerpen komen we tot een prachtig en vooral op de persoon afgestemd eindresultaat. Mijn handschrift is terug te zien in de zichtlijnen, verhoudingen en lijnenspellen in het interieur en bij product design. Het karakter van mijn interieurontwerpen zit dan ook in de sterke vormgeving en eenvoud in de basis, die door een specifiek gebruik van materialen en lichtinval als luxueus en persoonlijk wordt ervaren. Diverse stijlen kunnen met deze ontwerpvisie worden gecombineerd, hetgeen er voor zorgt dat je mee kunt gaan in de interieurtrends van nu, maar daarbij tevens een sterke eigen identiteit kunt creëren.“
 
Laatste kavel beschikbaar!
Naast het Landhuis met appartementen zijn er verspreid over het bosrijke terrein van Landgoed Engelanderholt riante kavels te koop. Voor deze kavels zijn bouwplannen aanwezig, maar hierop zijn nog meerdere wijzigen/aanpassingen mogelijk. Inmiddels is alleen kavel 8 nog beschikbaar. 

Bent u geïnteresseerd om op deze unieke locatie uw droomhuis te realiseren? Neem dan snel contact op met de makelaar of met de eigenaresse Mieke van Tergouw via 06-53120431.
 
 
 
Ga naar de website
         

 © Van Wijnen Projectontwikkeling Noord en Oost en Tergouw-Riant Groep

Wil je deze e-mails anders ontvangen? 
Pas mijn voorkeuren aan I Ik wil deze nieuwsbrief niet meer ontvangen