Geldersch landschap

De laatste stand van ontwikkelingen op Landgoed Engelanderholt

Vandaag is er weer een nieuwsbrief verstuurd met daarin de laatste stand van ontwikkelingen op Landgoed Engelanderholt. Ben je benieuwd, maar heb je de nieuwsbrief niet ontvangen? Lees de nieuwsbrief hier onder.

 
Nieuwsbrief oktober 2019
De laatste stand van de ontwikkelingen op Landgoed Engelanderholt
Start realisatie entree landgoed en bouw- en woonrijp maken
Op dit moment wordt het eerste gedeelte van de weg aangelegd die de entree vormt naar het landgoed. Deze weg loopt vanaf de kruising Engelanderweg tot aan Parc Spelderholt. Tijdens de werkzaamheden is gelijk het nieuwe riool aangebracht. Doordat er meerdere kavels zijn verkocht, gaan wij na de jaarwisseling starten met het bouwrijp maken van de gehele locatie. Hierdoor worden de contouren van het landgoed nog beter zichtbaar. Na onze werkzaamheden zullen de nutsbedrijven de verdere voorzieningen aanbrengen, zoals water, elektra, gas en glasvezel.
Kavels
We beginnen maar gelijk met goed nieuws. In de afgelopen periode zijn er weer twee kavels VERKOCHT. Het gaat om kavel 5 en 11. Dit betekent dat er nu in totaal 4 van de 12 kavels zijn verkocht. Wij feliciteren de kopers en wensen ze veel woonplezier op Landgoed Engelanderholt. Wilt u ook een kavel met bouwplan kopen op een unieke locatie en gelijk gaan bouwen? U kunt dan contact opnemen met Mieke van Tergouw via mieke@riantstables.com of bel rechtstreeks 06-53120431.

U kunt ook contact opnemen met een van onderstaande makelaars.

Nieuwbouw Centrum Apeldoorn
055 - 5 777 107
info@nieuwbouwcentrumapeldoorn.nl

Reinders Huizen en Hypotheken
055 - 5 555 555
info@reinders.eu
Landhuis Engelanderholt
Voor het nieuwe plan (16 appartementen i.p.v. 20 appartementen) is onlangs goedkeuring ontvangen van de CRK (Commissie Ruimtelijke Kwaliteit). De commissie spreekt over een betere samenhang van de voor- en zijgevels en over het feit dat er rust is gevonden in het ontwerp t.o.v. het vergunde ontwerp. Verder spreekt de commissie haar waardering uit over de toegepaste duurzaamheidsambities waarbij bijvoorbeeld elk appartement een eigen warmtepomp krijgt.

Een aantal kenmerken van het luxueuze appartementengebouw:
  • Op elke bouwlaag bevinden zich vier appartementen van circa 230 t/m 275 m2.
  • Er bestaat de mogelijkheid om appartementen samen te voegen voor extra meters.
  • Bij elk appartement horen twee eigen ruime parkeerplaatsen in de parkeergarage onder het gebouw (uit het zicht).
  • De appartementen bestaan uit een ruime hal/entree met een brede gang naar de diverse vertrekken.
  • De woonkamer/keuken heeft een afmeting van ruim 100 m2.
  • Alle appartementen hebben een directe aansluiting naar het (dak)terras van ca. 36 m2 via de woonkamer/keuken.
  • Elk appartement heeft een hoofdslaapkamer met walk in closet en eigen badkamer en twee extra slaapkamers met eigen badkamer

Start verkoop: het bestemmingsplan welke betrekking heeft op het appartementengebouw, is door de gemeente tijdelijk ‘on hold’ gezet in verband met de onlangs uitgesproken PAS-uitspraak (Programma Aanpak Stikstof) door de Raad van State. Wij zijn hierover in gesprek met de gemeente, maar hebben de start verkoop van Landhuis Engelanderholt uitgesteld. Wij verwachten in het voorjaar van 2020 in verkoop te kunnen gaan mits het bestemmingsplan onherroepelijk is.
Tot slot
De ontwikkeling van Landgoed Engelanderholt komt beetje bij beetje tot leven. Deze unieke locatie in het groen biedt straks een thuis aan eenieder die graag riant wil wonen zonder concessies te hoeven doen aan zijn of haar woonwensen en woonomgeving. Hier komen stijl, klasse en comfort op unieke wijze samen op een werkelijk prachtige plek. Landgoed Engelanderholt laat uw hart sneller kloppen!

Met hartelijke groet,

Team Engelanderholt
 
www.engelanderholt.nl