Gebouw

Een buitengewone belevenis op een uitgestrekt landgoed

Vandaag is er weer een nieuwsbrief verstuurd met daarin de laatste stand van ontwikkelingen op Landgoed Engelanderholt. Ben je benieuwd, maar heb je de nieuwsbrief niet ontvangen? Lees de nieuwsbrief hier onder.

 
 
Verscholen in de uitgestrekte bossen van de Veluwe, vlak bij Apeldoorn, Ugchelen en Beekbergen, vindt u straks een thuis waar u luxueus kunt wonen zonder concessies te hoeven doen aan uw persoonlijke woonwensen. Hier komen stijl, klasse en comfort op unieke wijze samen op een werkelijk prachtige plek. In een omgeving die alle zintuigen prikkelt en waar bijzonder wonen een buitengewone belevenis wordt die met niets te vergelijken valt.
 
Start verkoop Landhuis Engelanderholt maart 2021
Halverwege dit jaar hebben wij een woonwensenonderzoek uitgevoerd, waar wij veel reacties op hebben ontvangen. Heel erg bedankt hiervoor. Wij hebben de reacties, samen met de ontwikkelingen in de markt, meegenomen in de verdere uitontwikkeling van Landhuis Engelanderholt. De geplande verkoop van de appartementen vindt plaats in maart 2021.
 
Een buitengewone belevenis op een uitgestrekt landgoed
De omgeving van Landgoed Engelanderholt is groots en imposant; dat zijn de appartementen in het Landhuis straks ook. Het kleinschalige appartementengebouw verrijst in het hart van het landgoed en excelleert in comfort, uitstraling en mogelijkheden.

Met trots mogen wij u de eerste exterieurbeelden tonen!
Bekijk hier nog meer exterieurbeelden op de website
 
Luxe en ruime appartementen
Er komen appartementen met ondergronds een parkeergarage met voor elke bewoner twee parkeerplekken. De statige entree en hoge plafonds in de appartementen (verdiepingshoogtes zijn 2,80 meter) versterken dat onnavolgbare gevoel van optimale leefruimte. De 16 appartementen, waarvan 4 penthouses, variëren in grootte van 180 - 230 m2. Elk appartement beschikt over een master bedroom met aangrenzend een luxe badkamer en ruimte voor een inloopkast. Daarnaast is er een tweede slaapkamer met aangrenzend een badkamer. De appartementen op de begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping hebben ook nog een aparte werkkamer/sportruimte. Er is een grote buitenruimte in de vorm van een balkon of terras en er zijn uiteenlopende moderne woonvoorzieningen. 

Wilt u extra veel ruimte en het ultieme woongenot ervaren, dan bestaat de mogelijkheid om twee penthouses samen te voegen voor een zeer riant penthouse van ruim 360 m²! 

Duurzaam
De appartementen worden gasloos opgeleverd waarbij warmte wordt opgewekt doormiddel van een gesloten individueel bronsysteem dat gebruik maakt van aardwarmte (verticaal bodemwarmtewisselaarsysteem) in combinatie met vloerverwarming. Hierdoor kan de vloerverwarming verwarmen in de winter en koelen in de zomer. Op het dak van het appartementencomplex komen zonnepanelen voor extra energie. 
 
Meer informatie
Neem een kijkje op de vernieuwde website voor meer informatie. In maart 2021 gaan de 16 appartementen in verkoop. Dat betekent dat er vanaf dan definitieve prijzen zijn en verkoopdocumentatie beschikbaar is. Tot aan verkoop zullen wij via de nieuwsbrief en website meer informatie delen zoals impressies en plattegronden. Om u een indicatie te geven van de verkoopprijzen, deze starten vanaf ca. € 825.000,- v.o.n.
 
Nog enkele kavels beschikbaar
Naast het Landhuis met appartementen zijn er verspreid over het bosrijke terrein van Landgoed Engelanderholt riante kavels te koop. Voor deze kavels zijn bouwplannen aanwezig, maar hierop zijn nog meerdere wijzigen/aanpassingen mogelijk. Inmiddels is de meerderheid van de kavels verkocht. De bouw van de eerste woningen is gestart, dus het is zeker de moeite waard om een kijkje te gaan nemen. 

Bent u geïnteresseerd om op deze unieke locatie uw droomhuis te realiseren? Neem dan contact op met de makelaar of met de eigenaresse Mieke van Tergouw via 06-53120431.
 
Tot slot
Wij wensen u fijne feestdagen en bovenal een gezond 2021!

Hartelijke groet,
Team Engelanderholt 
 
 
 
Ga naar de website
         

 © Van Wijnen Projectontwikkeling Noord en Oost en Tergouw-Riant Groep

Wil je deze e-mails anders ontvangen? 
Pas mijn voorkeuren aan I Ik wil deze nieuwsbrief niet meer ontvangen