Gebouw

Bekijk de interieurimpressies

Vandaag is er weer een nieuwsbrief verstuurd met daarin de laatste stand van ontwikkelingen op Landgoed Engelanderholt. Ben je benieuwd, maar heb je de nieuwsbrief niet ontvangen? Lees de nieuwsbrief hier onder.

Met veel plezier laten we u in deze nieuwsbrief een aantal interieurimpressies zien en vertellen we u meer over de indeling van de appartementen en de omgeving.
 
Bekijk de interieurimpressies
Gemeenschappelijk hal
Hieronder ziet u een impressie van de gemeenschappelijke hal en hoofdentree. U kunt het gebouw via de entree aan de voor- en achterzijde betreden met uw sleutel of via de garage onder het gebouw. De parkeergarage is afgesloten met een sectionaaldeur welke op afstand te bedienen is met een handzender.  

Via de entree aan de voorzijde komt u eerst in een voorportaal waar de brievenbussen zich bevinden. In de hal is de lift gesitueerd en bevinden zich de voordeuren van de vier appartementen op de begane grond. De vide zoals op de impressie te zien is, loopt helemaal door tot en met de derde verdieping. Op het dak wordt een lichtkoepel geplaatst voor natuurlijk licht. Het trappenhuis en achterportaal zijn niet te zien op deze impressie. 
Appartementen
De appartementen op de begane grond hebben een oppervlakte van circa 220 m² en de appartementen op de eerste en tweede verdiepingen circa 233 m². De appartementen hebben veel buitenruimte in de vorm van meerdere balkons/terrassen. Dankzij de vele raampartijen baden alle appartementen in het licht. De appartementen hebben een grote master bedroom met ruimte voor een inloopkast. De luxueuze aangrenzende badkamer heeft standaard een dubbele douche, bad, dubbele wastafel en toilet. De appartementen hebben daarnaast nog een extra slaapkamer, werkkamer en inpandige berging/techniekruimte. De extra badkamer en het separate toilet zorgen voor extra comfort voor u en/of uw gasten.

Hieronder een impressie van een appartement op de begane grond aan de achterzijde.
Penthouses
De penthouses op de derde verdieping zijn geweldige woningen met een oppervlakte van circa 182-185 m² en een uitzicht om bij weg te dromen. De twee slaapkamers zijn van een lekker groot formaat met als extra bij beide kamers een aangrenzende badkamer. De master bedroom heeft een inloopkast en een balkon. De lichte living geeft toegang tot het dakterras en de open keuken deelt u in zoals u dat wilt, met bijvoorbeeld een kookeiland. Ook de penthouses hebben een aparte berging/techniekruimte voor de wasmachine en droger en een separaat toilet op de gang.
Bekijk meer impressies op de website
 
De Veluwe
De ligging van Landgoed Engelanderholt mag gerust idyllisch genoemd worden. Het Veluwse landschap komt tot aan uw voordeur en u woont aan de rand van een uitgestrekt natuurgebied dat zijn weerga niet kent. Hier kunt u eindeloos wandelen, fietsen, ontspannen en ontdekken. De Veluwe imponeert in al zijn facetten. Het geweldige natuurgebied kent een rijke historie die voortduurt tot op de dag van vandaag. Fraaie landgoederen, intrigerende kastelen, imposante buitenplaatsen en een enorm rijke flora en fauna maken dit stukje Nederland tot een geweldige plek om eindeloos van te genieten. Te midden van al deze pracht en praal woont u straks groots in het kleinschalige Landhuis Engelanderholt dat statig oprijst te midden van eeuwenoude bomen. 
 
Alle kavels zijn verkocht
Alle riante kavels op Landgoed Engelanderholt zijn inmiddels verkocht. De eerste bewoners hebben hun intrek genomen in een prachtige villa. 
 
 
 
Ga naar de website
         

 © Van Wijnen Projectontwikkeling Noord en Oost en Tergouw-Riant Groep