eindeloos beleven, genieten en ontdekken op de veluwe


De ligging van Landgoed Engelanderholt mag gerust idyllisch genoemd worden. Het Veluwse landschap komt tot aan uw voordeur en u wandelt zo de bossen in. Daar kunt u eindeloos wandelen, fietsen, ontspannen en ontdekken. De natuur is er overweldigend en in de vroege ochtend kunt u maar zo oog in oog met een trots edelhert komen te staan. Maar ook kleine kastelen zoals Spelderholt, het witte kerkje van Hoenderloo, fraaie buitens, kleine dopjes en grotere steden zijn allemaal vlakbij. Hier woont u bijzonder en buitengewoon op misschien wel het mooiste plekje van Nederland.

Sfeer/ /

een perfecte uitvalsbasis dankzij de centrale ligging


Op Landgoed Engelanderholt woont u midden in de natuur, maar tegelijkertijd vlakbij alle voorzieningen die het goede leven zo aantrekkelijk maken. Voor winkels, restaurants, kunst en cultuur gaat u naar Apeldoorn. Andere voorzieningen vindt u in Ugchelen of Beekbergen. De A1 en A50 richting Arnhem en Zwolle bevinden zich binnen 10 autominuten van de locatie. En in Amsterdam, Rotterdam of Düsseldorf bent u binnen een uurtje. Dankzij de centrale ligging van het landgoed kunt u alle kanten op, maar we snappen het ook als u liever thuisblijft. Op Landgoed Engelanderholt kunt u namelijk elke dag groots genieten.

Wilt u op de hoogte blijven van dit unieke project?


Op Landgoed Engelanderholt wordt wonen straks eindeloos beleven en genieten. Wilt u daar meer over weten? En op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen die op stapel staan? Meld u dan aan als belangstellende. Vul het formulier in en klik op ‘registreer’. Dan zorgen wij ervoor dat u steeds als eerste het laatste nieuws ontvangt.

 

Meld u aan

footer/ /