uw appartement wordt net zo groots als de omgeving


Landgoed Engelanderholt is fraai gelegen in de bossen tussen Apeldoorn en Beekbergen. Het groene karakter van het terrein blijft behouden en biedt een thuis aan 12 riante kavels en het centraal gelegen Landhuis Engelanderholt met 16 luxueuze appartementen die van alle gemakken zijn voorzien. De 16 appartementen variëren in grootte van 180 – 230 m2. Ze worden compleet opgeleverd met onder meer twee zeer luxueuze badkamers, grote buitenruimtes in de vorm van meerdere balkons of een dakterras, twee of drie slaapkamers, vloerverwarming en enkele zonnepanelen. Dankzij de doordachte plattegronden van uw appartement geniet u overal van veel lichtinval en een geweldig uitzicht op de groene omgeving.  Wilt u extra veel ruimte en het ultieme woongenot ervaren, dan bestaat de mogelijkheid om twee penthouses samen te voegen voor een zeer riant penthouse van ruim 360 m². 

Appartementen


APPARTEMENTEN


De appartementen op de begane grond hebben een oppervlakte van circa 220 m² en de appartementen op de eerste en tweede verdiepingen circa 233 m². De appartementen hebben veel buitenruimte in de vorm van meerdere balkons/terrassen. Dankzij de vele raampartijen baden alle appartementen in het licht. De appartementen hebben een grote master bedroom met ruimte voor een inloopkast. De luxueuze aangrenzende badkamer heeft standaard een dubbele douche, bad, dubbele wastafel en toilet. De appartementen hebben daarnaast nog een extra slaapkamer, werkkamer en inpandige berging/techniekruimte. De extra badkamer en het separate toilet zorgen voor extra comfort voor u en/of uw gasten.
 

PENTHOUSE


penthouses


De penthouses op de derde verdieping zijn geweldige woningen met een oppervlakte van circa 182-185 m² en een uitzicht om bij weg te dromen. De twee slaapkamers zijn van een lekker groot formaat met als extra bij beide kamers een aangrenzende badkamer. De master bedroom heeft een inloopkast en een balkon. De lichte living geeft toegang tot het dakterras en de open keuken deelt u in zoals u dat wilt, met bijvoorbeeld een kookeiland. Ook de penthouses hebben een aparte berging/techniekruimte voor de wasmachine en droger en een separaat toilet op de gang.

 

Parkeergarage

 

Onder het appartementengebouw bevindt zich een parkeergarage met twee parkeerplekken per appartement. Daarnaast is er voor elk appartement een ruime berging van circa 12 tot 20 m².

parkeergarage

 

 

Bos/ /

duurzame oplossingen in een groene omgeving


U woont straks in het bos. Dat is op zich al bijzonder, omdat Landgoed Engelanderholt waarschijnlijk het laatste nieuwbouwproject wordt dat in een groene en natuurlijke omgeving gebouwd mag worden. Het spreekt dan ook voor zich dat er veel aandacht wordt besteed aan de duurzaamheid van uw appartement. De appartementen worden gasloos opgeleverd waarbij warmte wordt opgewekt doormiddel van een gesloten individueel bronsysteem dat gebruik maakt van aardwarmte (verticaal bodemwarmtewisselaarsysteem) in combinatie met vloerverwarming. Hierdoor kan de vloerverwarming verwarmen in de winter en koelen in de zomer. Op het dak van het appartementengebouw worden zonnepanelen geplaatst

Wilt u op de hoogte blijven van dit unieke project?


Op Landgoed Engelanderholt wordt wonen straks eindeloos beleven en genieten. Wilt u daar meer over weten? En op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen die op stapel staan? Meld u dan aan als belangstellende. Vul het formulier in en klik op ‘registreer’. Dan zorgen wij ervoor dat u steeds als eerste het laatste nieuws ontvangt.

 

Meld u aan

Appartementen/ /