uw appartement wordt net zo groots als de omgeving


De omgeving van Landgoed Engelanderholt is groots en imposant; dat zijn de appartementen straks ook. Het kleinschalige appartementengebouw verrijst in het hart van het landgoed en excelleert in comfort, uitstraling en mogelijkheden. Er komen appartementen met ondergronds een parkeergarage met voor elke bewoner twee parkeerplekken. De statige entree en hoge plafonds in de appartementen (verdiepinghoogtes zijn 2.80 m) versterken dat onnavolgbare gevoel van optimale leefruimte.

dit mag u verwachten van uw appartement


De 16 appartementen, waarvan 4 penthouses, variëren in grootte van ca. 180 – 230 m2Elk appartement beschikt over een master bedroom met aangrenzend een luxe badkamer en ruimte voor een inloopkast. Daarnaast is er een tweede slaapkamer met aangrenzend een badkamer. De appartementen op de begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping hebben ook nog een aparte werkkamer/sportruimte. Er is een grote buitenruimte in de vorm van en balkon of terras en er zijn uiteenlopende moderne woonvoorzieningen. 

Wilt u extra veel ruimte en het ultieme woongenot ervaren, dan bestaat de mogelijkheid om twee penthouses samen te voegen voor een zeer riant penthouse van ruim 360 m². 

De verkoopprijzen starten vanaf ca. € 825.000,- v.o.n.

Bos/ /

duurzame oplossingen in een groene omgeving


U woont straks in het bos. Dat is op zich al bijzonder, omdat Landgoed Engelanderholt waarschijnlijk het laatste nieuwbouwproject wordt dat in een groene en natuurlijke omgeving gebouwd mag worden. Het spreekt dan ook voor zich dat er veel aandacht wordt besteed aan de duurzaamheid van uw appartement. De appartementen worden gasloos opgeleverd waarbij warmte wordt opgewekt doormiddel van een gesloten individueel bronsysteem dat gebruik maakt van aardwarmte (verticaal bodemwarmtewisselaarsysteem) in combinatie met vloerverwarming. Hierdoor kan de vloerverwarming verwarmen in de winter en koelen in de zomer. 

Wilt u op de hoogte blijven van dit unieke project?


Op Landgoed Engelanderholt wordt wonen straks eindeloos beleven en genieten. Wilt u daar meer over weten? En op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen die op stapel staan? Meld u dan aan als belangstellende. Vul het formulier in en klik op ‘registreer’. Dan zorgen wij ervoor dat u steeds als eerste het laatste nieuws ontvangt.

 

Meld u aan

Appartementen/ /