nu in verkoop

De 16 appartementen in Landhuis Engelanderholt zijn in verkoop! Ga naar de aanbodpagina voor het actuele aanbod en bekijk alle benodigde verkoopdocumentatie op de downloadspagina
 

 

geldersche /

een buitengewone belevenis op een uitgestrekt landgoed

Landgoed Engelanderholt laat uw hart sneller kloppen. Verscholen in de uitgestrekte bossen van de Veluwe, vlakbij Apeldoorn, Ugchelen en Beekbergen, vindt u straks een thuis waar u luxueus kunt wonen zonder concessies te hoeven doen aan uw persoonlijke woonwensen. Hier komen stijl, klasse en comfort op unieke wijze samen op een werkelijk prachtige plek. In een omgeving die alle zintuigen prikkelt en waar bijzonder wonen een buitengewone belevenis wordt die met niets te vergelijken valt.

wonen in een imposant natuurgebied met een rijke historie


De Veluwe imponeert in al zijn facetten. Het geweldige natuurgebied kent een rijke historie die voortduurt tot op de dag van vandaag. Fraaie landgoederen, intrigerende kastelen, imposante buitenplaatsen en een enorm rijke flora en fauna maken dit stukje Nederland tot een geweldige plek om eindeloos van te genieten. Te midden van al deze pracht en praal woont u straks groots in een kleinschalig appartementengebouw dat met de grootste zorg en oog voor het kleinste detail wordt gerealiseerd.

 

Ontdek de omgeving

Engelanderholt /

een luxueus en comfortabel thuis met een indrukwekkende uitstraling


Wonen in de bossen? Het is een droom van velen. Toch wordt het steeds moeilijker bereikbaar, omdat bouwen in een natuurgebied aan steeds meer strenge wet- en regelgeving gebonden is. Landgoed Engelanderholt is wat dat betreft een van de laatste uitzonderingen in Nederland. Hier, op een werkelijk adembenemende locatie op de Veluwe, verrijst Landhuis Engelanderholt. Een kleinschalig appartementengebouw dat excelleert in uitstraling, comfort, luxe en duurzaamheid. Het is een kans die u gewoonweg niet mag laten schieten.

 

Bekijk het plan

Wilt u op de hoogte blijven van dit unieke project?


Op Landgoed Engelanderholt wordt wonen straks eindeloos beleven en genieten. Wilt u daar meer over weten? En op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen die op stapel staan? Meld u dan aan als belangstellende. Vul het formulier in en klik op ‘registreer’. Dan zorgen wij ervoor dat u steeds als eerste het laatste nieuws ontvangt.

 

Meld u aan

Boom/ /